Hashtagi i zakupy: Jak social media rewolucjonizują e-commerce [WEBINAR]

Hashtagi i zakupy: Jak social media rewolucjonizują e-commerce [WEBINAR]

Hashtagi i zakupy: Jak social media rewolucjonizują e-commerce [WEBINAR]

Dowiedz się, jakie narzędzia pomogą Ci w rozwinięciu strategii sprzedażowej – od tworzenia contentu, aż po moderację – i jakie procesy można zautomatyzować.

WEŹ UDZIAŁ

Rusza kolejny sezon Akademii Kulinarnej Amica

Od września w showroomie Amica na poznańskim Stadionie miejskim będzie można poznać tajemnice gotowania potraw z całego świata. Zapisy właśnie wystartowały.
O autorze
1 min czytania 2022-09-06

Już 14 września br. wracają cieszące się dużym zainteresowaniem poznaniaków warsztaty kulinarne –Akademia Kulinarna Amica. Pod okiem szefów kuchni popularnych poznańskich lokali, uczestnicy spotkań wybiorą się w kulinarną podróż po Europie, Azji i po Ameryce Północnej.

Na start azjatyckie specjały

Tematyka pierwszych warsztatów jawi się pod znakiem kuchni azjatyckiej – jej miłośnicy poznają tajniki przyrządzania sushi maki, date, nigiri, ale także zyskujących popularność azjatyckich street foodów.

Daleki Wschód cechuje niespotykana nigdzie indziej różnorodność smaków. Zawsze zachęcam uczestników warsztatów do eksperymentowania. Uwielbiam patrzeć, jak odnajdują oni niebanalne kompozycje np. ze świeżych sezonowych produktów takich jak letnie owoce, kiełki, zioła czy rzadkie przyprawy – tłumaczy Bartłomiej Wrzesiński, sushi master i twórca warsztatu. – Co ważne, na warsztatach odnajdują się świetnie wegetarianie, chcący wprowadzić do swojej kuchni nieco nowości takich jak zupa pho czy pad-thai – dodaje Wrzesiński.

Młoda mama, Włochy i Ameryka

W sezonie jesiennym uczestnicy warsztatów poznają również sztukę łączenia wina z jedzeniem, tajniki kuchni włoskiej czy pieczywo z całego świata. 6 października odbędą się także zajęcia dla młodych rodziców, szczególnie przydatne, kiedy w domu mieszka mały niejadek.

LinkedIn logo
Dziękujemy 90 000 fanom na LinkedInie. Jesteś tam z nami?
Obserwuj

Z kolei 24 listopada w Święto Dziękczynienia w poznańskim showroomie Amica odbędą się warsztaty kuchni amerykańskiej, na których przygotowywać będziemy indyka dziękczynnego z kultowym gravy.

Warsztaty kulinarne to nie tylko wiedza i umiejętności, które uczestnicy adaptują do swoich codziennych kulinarnych wędrówek. To również najlepsza opcja na spędzenie czwartkowych wieczorów w typowo włoskiej atmosferze, czyli pełnej śmiechu, dobrej zabawy i fantastycznego smaku – mówi Kacper Sobkiewicz prowadzący spotkania w tematyce kuchni włoskiej.

Słuchaj podcastu NowyMarketing

Każde z kulinarnych spotkań to około 3 godzin wyśmienitej zabawy. Obecnie trwają zapisy na spotkania odbywające się od września do grudnia 2022. Więcej informacji znajduje się na dedykowanej stronie: Warsztaty Kulinarne | Amica.   

NowyMarketing logo
Mamy newsletter, który rozwija marketing w Polsce. A Ty czytasz?
Rozwijaj się