Hashtagi i zakupy: Jak social media rewolucjonizują e-commerce [WEBINAR]

Hashtagi i zakupy: Jak social media rewolucjonizują e-commerce [WEBINAR]

Hashtagi i zakupy: Jak social media rewolucjonizują e-commerce [WEBINAR]

Dowiedz się, jakie narzędzia pomogą Ci w rozwinięciu strategii sprzedażowej – od tworzenia contentu, aż po moderację – i jakie procesy można zautomatyzować.

WEŹ UDZIAŁ

Jesienna odsłona trasy Naturalne Poranki Blisko Natury

O autorze
1 min czytania 2022-10-17

Wraz z październikiem przyszedł czas na nowe, jesienne odcinki w ramach trasy Naturalne Poranki Blisko Natury. Adriana Marczewska, szefowa kuchni i prowadząca program, wybrała się do sudeckiej krainy – doliny rzeki Bóbr, by znaleźć inspirację do stworzenia pysznych śniadań. Do ich przyrządzenia oprócz m.in. aromatycznych grzybów, kolorowych warzyw czy świeżych ziół, wykorzystała parówki z linii Tarczyński Naturalnie w zupełnie nowej odsłonie.

Zachwycająca i pełna inspiracji Dolina Bobru

Adriana Marczewska postanowiła przywitać widzów najnowszego odcinka trasy Naturalne Poranki Blisko Natury z malowniczej Doliny Bobru. W poszukiwaniu smaków Dolnego Śląska, w towarzystwie przewodnika, odwiedziła monumentalną zaporę na Jeziorze Pilchowickim z widokiem na – będący tutejszą perłą inżynierii – most kolejowy. Szefową kuchni najbardziej zachwycił jednak pierwszy wymurowany w województwie zamek Wleń z XII w.

Sielankowe krajobrazy, niesamowite budowle i zachwycające panoramy – tak w kilku słowach mogłabym podsumować tę okolicę zamku Wleń. Dolny Śląsk zachwyca mnie z każdą wizytą i nie inaczej było tym razem. Przygotowywanie śniadań w takich okolicznościach to wielka przyjemność, która mnie inspiruje do odkrywania nowych smaków. Mam nadzieję, że z przyjemnością skosztujecie naszych naturalnych śniadań i wybierzecie się w podróż szlakiem Naturalnych Poranków – mówi Adriana Marczewska, szefowa kuchni.

Pyszne śniadania w jesiennej oprawie

Podziwianie najpiękniejszych panoram na Dolnym Śląsku skąpanych w barwach jesieni musiało zakończyć się kulinarnym sukcesem. I tak powstało śniadanie składające się z zapiekanego bakłażana z konfitowanymi pomidorkami z szalotką. Całość, wraz z parówkami Tarczyński Naturalnie 100% z kurczaka, została posypana płatkami jadalnych kwiatów i liśćmi świeżych ziół.

LinkedIn logo
Dziękujemy 90 000 fanom na LinkedInie. Jesteś tam z nami?
Obserwuj

W trakcie podróży Adriana odwiedziła także Tarczyn – spokojne i pełne ciszy miasteczko, słynące z życia mieszkańców w ruchu slow. To z kolei zainspirowało ją do stworzenia kolejnej potrawy tym razem w stylu slow, czyli chrupiących, smażonych na maśle tostów, wypełnionych aromatycznymi kurkami i mozzarellą, oczywiście na talerzu nie zabrakło pysznych parówek Tarczyński Naturalnie 100% z szynki.

Słuchaj podcastu NowyMarketing