Drwal. Lepsza strona zimy: Do sieci McDonald’s powraca Burger Drwala

Do restauracji McDonald’s powrócił Burger Drwala. Jak co roku rozgrzeje i sprawi, że zimne miesiące będą jeszcze przyjemniejsze.
O autorze
1 min czytania 2019-11-22

Każdy ma swój sprawdzony sposób na zimę. Jedni z pierwszymi płatkami śniegu wyciągają narty, sanki czy łyżwy, by oddać się zimowym sportom. Inni zaszywają się pod kocem z ulubioną książką czy serialem. Natomiast goście McDonald’s co roku z niecierpliwością oczekują powrotu Burgera Drwala. Jak nic innego nasyci i rozgrzeje w jesienne chłody i zimowe mrozy. Czy można sobie wyobrazić lepszy początek zimy?

Burger Drwala – niezaprzeczalny klasyk. Składają się na niego ser topiony w panierce, soczysty kotlet wołowy, dwa plastry chrupiącego bekonu, krucha sałata, prażona cebulka serwowane w serowej bułce z dodatkiem sosów z przyprawami. W menu znajdziemy też dwie dodatkowe wersje klasycznego Burgera Drwala – Drwal na ostro z dodatkiem papryczek jalapeño i zielonego sosu tabasco oraz Drwal Podwójny z dodatkową porcją wołowego mięsa. Ta druga opcja zadowoli nawet najbardziej wygłodniałych gości restauracji.

Drwal z kurczakiem to kolejna wariacja na temat kultowego burgera. W tej odsłonie wyjątkowe wrażenia smakowe zapewnia kotlet z kurczaka.

W ofercie McDonald’s dostępny jest również Wege Burger Drwala z kotletem z soczewicy.

LinkedIn logo
Na LinkedInie obserwuje nas ponad 100 tys. osób. Jesteś tam z nami?
Obserwuj

Nie trzeba czekać na pierwszy śnieg, aby poczuć zimowy klimat. Lepszą stronę zimy odkryjemy w McDonald’s już od 20 listopada br.

Słuchaj podcastu NowyMarketing