Sylwester Krawczyk wraca do OS3 i obejmuje stanowisko Group Account Directora

Sylwester Krawczyk wraca do OS3 i obejmuje stanowisko Group Account Directora

Po pięciu latach Sylwester Krawczyk powrócił do struktur agencji, by objąć ponownie stanowisko Group Account Directora. Obok rozwoju biznesu i działu Client Service, do głównych zadań Krawczyka będzie należeć koordynacja pracy podległych zespołów.

Sylwester Krawczyk to manager z ponad 12-letnim doświadczeniem w branży reklamowej, które zdobył m.in. w Hypermedia (Isobar/Aegis Media), OS3 i Chimney, przechodząc przez kolejne szczeble kariery zawodowej. Był także partnerem oraz Client Service Directorem w Przeagencji (dzisiejsza Truly), która bardzo szybko wyrosła na ważnego gracza rynkowego. Pracował dla takim marek jak: PwC CEE, Roche, Dr Irena Eris, PKO BP, Grupa Żywiec, Castorama, FoodCare, ASUS Polska, Wyborowa Pernod Ricard i wielu innych. Ostatni rok jako Account Director spędził w Chimney.

- Sylwester Krawczyk do profesjonalista w pełnym znaczeniu tego słowa. Lata spędzone w branży wzmocniły w nim jego naturalne predyspozycje zarządcze oraz cenioną umiejętność analitycznego podejścia do realizowanych działań. Jest utalentowanym managerem, zorientowanym na cel i wytrwale do niego dążącym. Jesteśmy przekonani, że jego ponowne wejście w struktury organizacji przyniesie wiele korzyści – nie tylko zespołowi, ale także biznesowymi agencji – podkreśla Marcin Maj, Prezes OS3.