Barbara Jakimiec-Wieruszewska obejmuje stanowiska Head of Digital

Barbara Jakimiec-Wieruszewska obejmuje stanowiska Head of Digital

Jakimiec-Wieruszewska stanowisko objęła z początkiem lipca 2017 roku i będzie raportować bezpośrednio do CEO agencji – Davida Meistera.

To nowa funkcja w strukturach OS3, której kluczowym założeniem jest usprawnienie pracy IT i zespołu Project Managerów oraz przepływu informacji na linii produkcja a pozostałe działy.

Barbara Jakimiec-Wieruszewska otrzymała promocję z pełnionej wcześniej funkcji Project Managera, gdzie była odpowiedzialna za realizację projektów digitalowych dla kluczowych Klientów agencji, takich jak: Volvo, CCC, Intermarche, Lotte Wedel i Barlinek. Ponadto zarządzała procesem prac projektowych na styku agencja i podwykonawcy, a także była odpowiedzialna za serwisy www Klientów. Na nowym stanowisku, obok wspomnianej roli zarządczej w dziale IT/Produkcja, odpowiedzialna będzie także za koordynację współpracy z partnerami zewnętrznymi.

David Meister, CEO w OS3 tak komentuje zmiany w strukturze – Silne zaplecze produkcyjne to obecnie niezbędny element dla agencji full service. Barbara to osoba, która posiada nie tylko niezbędne doświadczenie, ale także doskonale rozumie bieżące potrzeby OS3 w przejętym przez nią obszarze nasze biznesu. Wierzę, że razem będziemy mogli dalej silnie rozwijać kompetencje agencji w tym zakresie.