Oficjalne otwarcie pierwszej Kozlovnej w Warszawie

Pressroom NowyMarketing
Tekst, który zaraz przeczytasz jest informacją prasową.
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za jego treść
Oficjalne otwarcie pierwszej Kozlovnej w Warszawie

Polaków czesi dobre piwo, a już w szczególności w samym centrum miasta! To właśnie w tętniącym życiem sercu Warszawy, już 31 lipca zostanie otwarta pierwsza w stolicy i trzecia w Polsce Kozlovna, w której można skosztować ulubionego piwa Czechów.

Všude dobře, v Kozlovně nejlépe – tak mówią Czesi, którzy doceniają niepowtarzalną atmosferę oryginalnych lokali, tworzonych pod szyldem Kozlovna. 31 lipca o godz. 18:00, o słuszności tego stwierdzenia będą mogli przekonać się również mieszkańcy Warszawy, którzy na gastronomicznej mapie swojego miasta odnajdą nową restaurację. Ceska Kozlovna, mieszcząca się przy ulicy Pięknej 11, to unikalny lokal marki Kozel, stanowiącej ważny element czeskiej tradycji piwnej naszych sąsiadów. 

Halo, bileciki do kontroli!

Pełną treść dostaniesz bez grosza,
ale musisz być w naszym newsletterze.

Raz, raz, wpisywać e-mail. Tylko prawdziwy, bo sprawdzę!

partner technologiczny: GetResponse

Co charakteryzuje nową restaurację? Na jej oryginalność składa się przede wszystkim wyjątkowy wystrój, przywodzący na myśl czeską hospodę. Nie trzeba już wybierać się do Velkich Popovic skąd pochodzi marka Kozel (Kompanii Piwowarskiej), aby rozkoszować się trunkiem o pełnym smaku, w typowej dla miasteczka scenerii. W Ceskiej Kozlovnej będzie można poznać czeskie piwne rytuały  oraz skosztować Kozla Černego z cynamonem i miodem oraz piwo Řezané, które stanowi zaskakujące połączenie jasnego i ciemnego lagera. O to, aby każdy kufel Kozla smakował tak samo jak ten w Czechach, zadbają profesjonalni tapsterzy, czyli barmani, którzy dbają w lokalach Kozlovna o najwyższą jakość serwowanego piwa.

Jednak to nie koniec powodów, dla których warto odwiedzić w ten piątek Ceską Kozlovnę! W dniu oficjalnego otwarcia na gości będą czekały dodatkowe atrakcje, które uświetnią wieczór prowadzony przez tancerza czeskiego pochodzenia, Jana Klimenta. O walorach sensorycznych piw i czeskiej kulturze piwnej opowie mieszkańcom Warszawy ceniony piwoznawca Maciej Chołdrych, zaś o historii marki Kozel oraz znaczeniu czeskiego serwowania wypowie się Sławomir Fridel, tapster i ambasador marki. Wśród atrakcji uwzględniono również konkursy, sprawdzające znajomość czeskich powiedzeń oraz umiejętności serwingu. Nie zabraknie też tradycyjnego chrzczenia kranu, polegającego na polewaniu go piwem Kozel.

W dniu otwarcia goście lokalu będą mogli skorzystać z promocji - przy zakupie 4 kufli czeskiego lagera zostanie podana przekąska gratis. 

Polecane

Dzięki, link został przesłany

Zamknij

Serdeńko!
Lubisz już nasz fanpage?

Wystarczy kliknąć:

zobacz nasz fanpage >> Zamknij

Niech zapisze się
do newslettera!

Zostaw e-mail
i powolutku strzałeczka na guziczek!

Zamknij