Czas na „Wiosenne zamieszanie” z sosami sałatkowymi Knorr

Konsumenci często deklarują chęć wzbogacania jadłospisu solidną porcją warzyw, ale jak to wygląda w praktyce? Knorr doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że w kuchni liczą się praktyczne rozwiązania. Dlatego proponuje klientom sosy sałatkowe i zachęca do udziału w akcji „Wiosenne zamieszanie".
O autorze
1 min czytania 2021-02-17

Wymogiem uczestnictwa w konkursie „Wiosenne zamieszanie” jest zakup 2 różnych sosów sałatkowych Knorr w terminie 01.02.2021 – 14.03.2021 r. oraz zachowanie paragonu. Jest on niezbędny do przeprowadzenia rejestracji na stronie www.knorr.pl. Kolejny krok to odpowiedź na pytanie konkursowe, które pojawi się w formularzu rejestracyjnym. Brzmi ono: „Kiedy ostatnio wprowadziłeś trochę zamieszania w swojej kuchni i co to było?”.

Laureaci konkursu wybierani będą co tydzień przez cały okres trwania akcji.

Uczestnicy konkursu mają szansę wygrać:

  • 24 x robot kuchenny marki Bosch,
  • 120 x 100 pln na e-karcie upominkowej Ikea.

Regulamin akcji dostępny jest na stronie www.knorr.pl

LinkedIn logo
Dziękujemy 90 000 fanom na LinkedInie. Jesteś tam z nami?
Obserwuj

Sosy sałatkowe Knorr

Sosy sałatkowe są sprzymierzeńcami osób, którym zależy na tworzeniu urozmaiconego, warzywnego jadłospisu, a którzy jednocześnie na co dzień nie mają wiele czasu na gotowanie. Dzięki różnorodnym wariantom smakowym sosów sałatkowych Knorr, osoby ceniące domowe posiłki są w stanie szybko przygotować upragnioną sałatkę.

Słuchaj podcastu NowyMarketing

Sosy sałatkowe Knorr sprawiają, że komponowanie codziennych posiłków pełnych warzyw jest nieskomplikowanym zadaniem, z którym poradzą sobie nawet początkujący kucharze. Wspaniale podkreślają warzywne smaki, jednocześnie nie zawierając konserwantów oraz będąc bez dodatku glutaminianu sodu. 

NowyMarketing logo
Mamy newsletter, który rozwija marketing w Polsce. A Ty czytasz?
Rozwijaj się

Wśród produktów Knorr znajdują się sosy: czosnkowy, paprykowo-ziołowy, koperkowo-ziołowy oraz musztardowo-miodowy, które idealnie pasują do tradycyjnych potraw kuchni polskiej. Z kolei sosy francuski, grecki i włoski pozwalają poznawać tajniki europejskich kulinariów. W linii odnaleźć można również sosy balsamiczne – z malinami i ziołowy.