Mamy przyjemność zaprosić Państwa na piąte już spotkanie branżowe z cyklu Food Working! Tym razem porozmawiamy o nowych technologiach oraz sztucznej inteligencji (AI), która dla wielu osób związanych z rynkiem FMCG i gastronomicznym ciągle brzmi obco, wywołuje szereg pytań, a nawet wzbudza niepokój wynikający z nieznajomości tej dziedziny. Dlatego już 23 listopada przybliżymy jej wpływ na prowadzenie biznesu i życie konsumentów.
W nadchodzącej branżowej debacie wezmą udział m.in.:
Zobacz również
-
Maciej Statkiewicz, Head of Wolt Drive Polska
-
Mateusz Kowalczyk, CEO Foodsi
-
Marcin Pawlak, Key Account Manager LSI Software – Pion PUDU
Movember/Wąsopad: jak marki zachęcają do profilaktyki męskich nowotworów [PRZEGLĄD]
-
Maciej Głowacki, Chief Design Officer Sygnis S.A.
Słuchaj podcastu NowyMarketing
Jednak to jeszcze nie wszystko! Podczas najbliższego spotkania Food Working odbędzie się również premiera e-booka, poświęconego tematyce nowych technologii i AI w branży food!
Udział w spotkaniu jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja na stronie: foodanddesign.pl/food-working.