
15.10.2024
Jak efektywnie wykorzystać różne typy influencerów w okresie świątecznym w branży spożywczej?
15.10.2024
Jak efektywnie wykorzystać różne typy influencerów w okresie świątecznym w branży spożywczej?
14.11.2023
Cykl spotkań Food Working. Czas na: „Nowe technologie i sztuczna inteligencja w branży spożywczej i HoReCa”
28.06.2023
Żabka planuje uruchomienie abonamentu na posiłki
23.05.2023
Czy obecność na targach branżowych to wciąż must have? [case study]
10.07.2020
Marka YFood debiutuje na polskim rynku
10.06.2020
„Eat. Drink. Trust” – globalny raport trendów dla branży spożywczej
25.04.2019
Łukasz Zając (SuperDrob): Twitter jest stworzony do inspirowania i czerpania inspiracji
13.12.2018
Biedronka z pierwszym produktem marki własnej z certyfikatem Fairtrade
08.11.2017
Pobierz publikację – jak skutecznie turbodoładować markę
11.10.2017
DayUp Pearls – perła wśród deserów
wczoraj
OnlyBio i UAUproject – artystyczna współpraca przy projektowaniu grzebienia do włosów pod prysznic
2 dni temu
Answear.com wprowadza kolekcję Renewed z cyfrowymi paszportami produktu dla odzieży upcyklingowej
2 dni temu
PR z przeszkodami, czyli współpraca Runmageddon i Good One PR
3 dni temu
„Smartflacja”, czyli sprytne sposoby Polaków na tańsze zakupy według badania Mastercard [RAPORT]
3 dni temu
MKiDN w ramach kampanii „Odwiedź kulturę na wakacjach” udostępnia wyszukiwarkę wydarzeń kulturalnych w Polsce