Przed nami kolejne spotkanie Food Working, organizowane przez agencję kreatywną Od kuchni. Podczas wydarzenia wybrani eksperci związani z branżą HoReCa dyskutować będą na temat zmian i trendów, które czekają rynek w 2024 roku.
Wśród panelistów VI spotkania Food Working znaleźli się m.in.:
Zobacz również
- Aleksandra Dojnikowska – współtwórczyni i współwłaścicielka 3 konceptów gastronomicznych: Bułkę przez Bibułkę, Pollypizza NEOpolitan oraz BAKEN,
- Arkadiusz Domurad – Head Trainer Lavazza & Orbico z 14-letnim doświadczeniem,
- Kinga Rylska – Head of Marketing Food Town w Fabryce Norblina,
- Maciej Jarmoliński – Country Sales Manager Uber Eats,
- Inderjit Manota – Executive Chef Warsaw Marriott Hotel.
Podczas spotkania odbędzie się także premiera nowego e-booka stworzonego we współpracy z cenionymi polskimi ekspertami. Tematyka publikacji, podobnie jak spotkania branżowego, związana jest z trendami na rynku HoReCa. Uczestnicy spotkania Food Working będą mogli uzyskać bezpłatny dostęp do e-booka. Pozostali będą mogli nabyć publikację w cenie 29 złotych.
Spotkanie odbędzie się w czwartek, 15 lutego 2024 r., w Studiu Co Nieco, na warszawskiej Pradze przy ul. Grochowskiej 278 lok. 303, obok Urzędu Dzielnicy. Wydarzenie potrwa od 18:00 do ok. 21:00.
Organizatorzy zachęcają do udziału w wydarzeniu zarówno osoby zawodowo związane z branżą HoReCa, jak i pasjonatów tematyki food, chcących zgłębić wiedzę na temat rozwoju rynku. Udział w spotkaniu jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja na stronie.
Movember/Wąsopad: jak marki zachęcają do profilaktyki męskich nowotworów [PRZEGLĄD]
Więcej informacji o projekcie Food and Design znaleźć można tutaj.
Słuchaj podcastu NowyMarketing
Zdjęcie główne: mat. prasowe Food Design