Kamila Potapiuk objęła stanowisko communication & CSR consultant w Remarkable Ones

Do zespołu agencji Remarkable Ones dołączyła Kamila Potapiuk, obejmując stanowisko communication & CSR consultant. Poprzednio pracowała jako PR consultant w Havas PR Warsaw.

Kamila wesprze firmę w realizacji bieżących projektów komunikacyjnych m.in. w zakresie media relations, digital communication, content marketing i new business. Specjalizuje się szczególnie w działaniach CSR z zakresu ekologii i przedsiębiorczości, jak również we współpracy z influencerami. Współtworzyła i koordynowała takie projekty jak Start do Kariery Gumtree Polska czy EFekt Influencera dla EF Polska.

– Kamila dołącza do Remarkable Ones w czasie globalnej epidemii koronawirusa. To moment, kiedy działania komunikacyjne corporate social responsibility nabierają szczególnego znaczenia. Bardzo liczymy na jej kompetencje w tym zakresie – mówi Krystian Cieślak, dyrektor zarządzający Remarkable Ones

Kamila Potapiuk zdobywała doświadczenie m.in. w agencjach Havas PR Warsaw oraz Clue PR, jak również w Wyższej Szkole Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie. Pracowała dla takich firm i instytucji jak Orange Polska, Leroy Merlin, DOOGEE, Frisco.pl, HomeToGo.pl oraz Fundacja Dorastaj z Nami.