Dominika Nosal objęła stanowisko senior account executive w Walk PR

Dominika Nosal objęła stanowisko senior account executive w Walk PR

Dominika Nosal dołączyła do agencji Walk PR na stanowisko senior account executive w dziale komunikacji brandowej.

Nosal będzie odpowiedzialna za client service dla klientów z branży auto-moto.

– Cieszymy się, że we wrześniu do naszego zespółu brandowego dołączyła nowa ekspertka branży komunikacji na stanowisko senior account executive. Już po pierwszych tygodniach pracy Dominiki otrzymaliśmy pozytywny feedback od naszych zadowolonych klientów na temat współpracy z nią. Wierzymy, że Dominika stanie się nieodłączną częścią zespołu – mówi Kinga Strawińska, członkini zarządu Walk PR.

Dominika Nosal z branżą PR jest związana od 5 lat. Umiejętności zawodowe rozwijała zarówno w agencjach PR jak i mediach i organizacjach studenckich.

Pierwsze doświadczenia PR-owe zdobywała w agencji Tauber Promotion, gdzie prowadziła działania dla klientów z sektora nieruchomości. W 2018 roku dołączyła do Havas PR Warsaw, gdzie realizowała projekty z obszaru PR korporacyjnego. Pracowała też przy kampaniach społeczno-edukacyjnych dla marek z sektora farmaceutycznego. Ma także doświadczenie eventowe, które zdobywała już jako studentka Uniwersytetu Jagiellońskiego i kontynuowała w wydawnictwie Polska Press Grupa.