Hashtagi i zakupy: Jak social media rewolucjonizują e-commerce [WEBINAR]

Dowiedz się, jakie narzędzia pomogą Ci w rozwinięciu strategii sprzedażowej – od tworzenia contentu, aż po moderację – i jakie procesy można zautomatyzować.

WEŹ UDZIAŁ

Konrad Kwiatkowski obejmuje stanowisko head of operations w Tigers

Konrad Kwiatkowski objął nową funkcję head of operations w ramach nowo utworzonego zespołu skupiającego HR, finanse, IT, administrację oraz M&A w agencji digitalowej Tigers.
O autorze
1 min czytania 2021-10-25

Do głównych zdań obszaru Operations należy zwiększanie efektywności modelu operacyjnego Tigers oraz przygotowanie organizacji na dynamiczny rozwój na rynkach międzynarodowych.

– Moja przygoda z Tigers rozpoczęła się od prowadzenia warsztatów strategicznych (dla  wtedy jeszcze  Social Tigers), na których wspólnie wypracowaliśmy wartości, misję, wizję oraz strategię biznesową. Obecnie wspieram Tigers w rozwoju strategii organizacji, budowaniu trwałych relacji biznesowych oraz zwiększaniu efektywności procesów. Rozwój tygrysiego zespołu w to jeden z kluczowych obszarów Tigers, który aktualnie pochłania naszą uwagę  podkreśla Kwiatkowski.

Konrad Kwiatkowski w przeszłości przez lata pracował jako menedżer w Amrest, współodpowiedzialny za wprowadzenie Burger King na rynek polski, rozwój konceptu KFC „dostawa” oraz za zbudowanie i globalny rozwój obszaru operational excellence dla wszystkich marek Amrest (Starbucks, Pizza Hut, KFC i Burger King).

Następnie  prezes Zarządu Winezja.pl  e-commerce oferującego dostawy wina i alkoholu do domu. Dyrektor Zarządzający największej sieci sklepów z winami i alkoholami mocnymi w Polsce (Centrum Wina). Twórca platformy społecznościowo – dobroczynnej Helpzy, którą rozwijał uczestnicząc m.in. w międzynarodowych programach inkubacyjnych, tj. Google i YCombinator w Dolinie Krzemowej.

LinkedIn logo
Dziękujemy 90 000 fanom na LinkedInie. Jesteś tam z nami?
Obserwuj

Jest doradcą strategicznym zarządów organizacji nastawionych na dynamiczny rozwój i skalowanie biznesów w powtarzalnym modelu operacyjnym. Trener biznesowy (w metodologiach Scaling Up oraz Great Game of Business), certyfikowany coach. Absolwent IESE Business School oraz London School of Economics.

Słuchaj podcastu NowyMarketing