Beskidzkie paluszki o smaku sera i cebulki znów dostępne i to w wyjątkowych opakowaniach

Beskidzkie paluszki o smaku sera i cebulki znów dostępne i to w wyjątkowych opakowaniach
Po ponad ośmiu miesiącach nieobecności na rynku kultowe Beskidzkie paluszki o smaku sera i cebulki wracają do sprzedaży. To długo wyczekiwany powrót jednego z najbardziej popularnych produktów w portfolio marki.
O autorze
1 min czytania 2025-04-23

W wyniku pożaru, do którego doszło w lipcu 2024 roku, firma Aksam straciła znaczną część linii produkcyjnych – w tym tę odpowiedzialną za wypiek serowo-cebulowych paluszków.

– Przez długie miesiące otrzymywaliśmy od konsumentów setki wiadomości z pytaniami o ich powrót. Te słowa wsparcia i tęsknoty były dla nas niezwykle ważne – dawały motywację do działania w jednym z najtrudniejszych momentów w historii firmy. Dziś z dumą możemy ogłosić, że pod koniec marca 2025 roku produkcja została wznowiona, a od kwietnia paluszki stopniowo wracają na sklepowe półki w całej Polsce – tłumaczy Mariusz Kubica, Marketing Manager firmy Aksam.

Aby wyrazić wdzięczność za cierpliwość, lojalność i dobre słowo, firma przygotowała specjalną, limitowaną edycję opakowania z napisem „Dziękujemy, że czekaliście”. To symboliczny gest wdzięczności wobec wiernych konsumentów oraz pracowników handlu, którzy okazali solidarność w trudnym czasie dla firmy.

Limitowane opakowania będą produkowane do końca maja 2025 r. – to sposób na świętowanie wspólnego powrotu kultowego smaku.

Zdjęcie główne: mat. pras.

PS Internauci, politycy, biznes i marki zachęcają do kupowania paluszków Beskidzkich