Przed startem w Runmageddonie – najpopularniejszym w Polsce biegu z przeszkodami – potrzebujemy porządnej dawki motywacji, dużo dobrego humoru i… pożywnego śniadania! Prowadząca trasę Naturalnych Poranków Blisko Natury Adriana Marczewska obrała sobie za cel przygotowanie takiego wartościowego posiłku, a gotowanie odbyło się tuż przy torze przeszkód uwielbianego przez miłośników adrenaliny wydarzenia. Czy dania z wykorzystaniem produktów Tarczyński Naturalnie zasłużyły na podium?
Zamiłowanie do sportu i ciekawych form spędzania wolnego czasu
Runmageddon to całoroczny cykl biegów po torze z przeszkodami odbywającymi się w całej Polsce. Co roku bierze w niej udział blisko 100 tysięcy osób. Dzięki temu, że pobiec w nim może każdy – od najmłodszych do najstarszych, a przygodę można rozpocząć bez specjalnego przygotowania – jest to również doskonały pomysł na aktywne spędzenie czasu z rodziną czy znajomymi.
Zobacz również
Miejsce, które łączy osoby kochające sport i rozrywkę dla całych rodzin, to idealny punkt trasy Naturalnych Poranków Blisko Natury. Adriana Marczewska, która wciela się w rolę prowadzącej, postanowiła odwiedzić Runmageddon, przygotowując propozycje posiłków odpowiadających na potrzeby jego uczestników. Zdrowe, dostarczające energii i z wykorzystaniem naturalnych źródeł białka, czyli parówek bez dodatku konserwantów z linii Tarczyński Naturalnie. Marka, która w sezonie 2022 została partnerem cyklu biegów w całej Polsce zaprasza do swojej strefy, gdzie czeka na nich m.in. foodtruck Meatlovers.
Pierwszą propozycję przygotowaną w programie stanowi śniadaniowy hot-dog z parówką Tarczyński Naturalnie 100% z szynki. Jako źródło energii posłuży także drugi posiłek – miska mocy, składająca się z odpowiednich przed treningiem porcji węglowodanów, białka i zdrowych tłuszczy. Wśród nich nie mogło zabraknąć pozbawionych konserwantów parówek Tarczyński Naturalnie 100% z kurczaka.
Jak marki wspierają ochronę zdrowia psychicznego w Polsce [PRZEGLĄD]