„Trendy 2024 w sektorze HoReCa” – zapisy na VI spotkanie Food Working

Zbliża się pierwsze w nowym roku spotkanie branżowe z cyklu Food Working, organizowane przez twórców projektu Food and Design. 15 lutego w Studiu Co Nieco eksperci zmierzą się z tematem trendów, które w najbliższych miesiącach czekają polski rynek HoReCa. Sprawdź, jak wziąć udział w bezpłatnym spotkaniu branżowym!
O autorze
1 min czytania 2024-02-13

Przed nami kolejne spotkanie Food Working, organizowane przez agencję kreatywną Od kuchni. Podczas wydarzenia wybrani eksperci związani z branżą HoReCa dyskutować będą na temat zmian i trendów, które czekają rynek w 2024 roku. 

Wśród panelistów VI spotkania Food Working znaleźli się m.in.:

  • Aleksandra Dojnikowska – współtwórczyni i współwłaścicielka 3 konceptów gastronomicznych:  Bułkę przez Bibułkę, Pollypizza NEOpolitan oraz BAKEN,
  • Arkadiusz Domurad – Head Trainer Lavazza & Orbico z 14-letnim doświadczeniem,
  • Kinga Rylska – Head of Marketing Food Town w Fabryce Norblina,
  • Maciej Jarmoliński – Country Sales Manager Uber Eats,
  • Inderjit Manota – Executive Chef Warsaw Marriott Hotel. 

Podczas spotkania odbędzie się także premiera nowego e-booka stworzonego we współpracy z cenionymi polskimi ekspertami. Tematyka publikacji, podobnie jak spotkania branżowego, związana jest z trendami na rynku HoReCa. Uczestnicy spotkania Food Working będą mogli uzyskać bezpłatny dostęp do e-booka. Pozostali będą mogli nabyć publikację w cenie 29 złotych. 

Spotkanie odbędzie się w czwartek, 15 lutego 2024 r., w Studiu Co Nieco, na warszawskiej Pradze przy ul. Grochowskiej 278 lok. 303, obok Urzędu Dzielnicy. Wydarzenie potrwa od 18:00 do ok. 21:00.

LinkedIn logo
Na LinkedInie obserwuje nas ponad 100 tys. osób. Jesteś tam z nami?
Obserwuj

Organizatorzy zachęcają do udziału w wydarzeniu zarówno osoby zawodowo związane z branżą HoReCa, jak i pasjonatów tematyki food, chcących zgłębić wiedzę na temat rozwoju rynku. Udział w spotkaniu jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja na stronie.

Więcej informacji o projekcie Food and Design znaleźć można tutaj.

Słuchaj podcastu NowyMarketing

Zdjęcie główne: mat. prasowe Food Design

NowyMarketing logo
Mamy newsletter, który rozwija marketing w Polsce. A Ty czytasz?
Rozwijaj się