Messenger wprowadził funkcję usuwania wiadomości

Messenger wprowadził funkcję usuwania wiadomości

Już teraz wszyscy użytkownicy Messengera mogą usunąć wysłaną przez siebie wiadomość nie tylko w konwersacji z jedną osobą, ale także w grupie. Usunięta wiadomość będzie wówczas niewidoczna dla wszystkich.

Czy zdarzyło Wam się kiedyś przypadkowo wysłać wiadomość do niewłaściwej grupy znajomych lub do znajomej osoby? Już teraz szybko można poprawić swój błąd, bo Messenger wprowadził funkcję, dzięki której można łatwo usunąć swoją wiadomość w aplikacji – bez względu na to, czy jest to jedna osoba czy grupa.

Halo, bileciki do kontroli!

Pełną treść dostaniesz bez grosza,
ale musisz być w naszym newsletterze.

Raz, raz, wpisywać e-mail. Tylko prawdziwy, bo sprawdzę!

partner technologiczny: GetResponse

Jak to działa? Wystarczy kliknąć na wiadomość, którą chcemy usunąć i wybierać opcję „Usuń dla wszystkich”. Usunięta wiadomość zostanie wówczas zastąpiona tekstem ostrzegającym wszystkich w rozmowie, że wiadomość została usunięta. Ale uwaga – każdy użytkownik ma tylko 10 minut na usunięcie wysłanej już wiadomości.

Natomiast jeśli chcemy usunąć wiadomość tylko dla siebie, możemy to zrobić w dowolnym momencie, wybierając opcję „Usuń dla siebie"”. Po wybraniu tej opcji wiadomość zostanie usunięta, ale będzie dostępna dla pozostałych osób na czacie.

Komentarze

Polecane

Dzięki, link został przesłany

Zamknij

Serdeńko!
Lubisz już nasz fanpage?

Wystarczy kliknąć:

zobacz nasz fanpage >> Zamknij

Niech zapisze się
do newslettera!

Zostaw e-mail
i powolutku strzałeczka na guziczek!

Zamknij