Paulina Wiesiołek objęła stanowisko managing director w agencji Click Community

Paulina Wiesiołek objęła stanowisko managing director w agencji Click Community

Paulina Wiesiołek objęła stanowisko managing director w agencji Click Community. W zakresie jej obowiązków będzie aktywne zarządzanie agencją oraz kierowanie i nadzorowanie działaniami związanymi z marketingiem, public relations oraz social media.

W agencji Click Community, która po fuzji stała się częścią PA, Wiesiołek będzie pełniła funkcję managing directora. Do jej obowiązków należeć będzie m.in. kompleksowe zarządzanie budżetem i procesami sprzedażowymi, polityką produktów oraz usług, a także strukturami agencji. W zakresie jej kompetencji będzie również kierowanie i nadzorowanie Click Community w działaniach związanych marketingiem, public relations i social media. Dodatkowo Paulina Wiesiołek będzie angażowała się w dbanie o spójny wizerunek i komunikację agencji w mediach tradycyjnych i internetowych.

Dotychczas Wiesiołek pełniła funkcję PR oraz brand managera i odpowiadała za komunikację Click Community, Edrone oraz marki osobistej Rahim Blak.

Za sterami Click Community stoi Grzegorz Gracz, a członkiem zarządu tej spółki jest Michał Tokarski.