Hashtagi i zakupy: Jak social media rewolucjonizują e-commerce [WEBINAR]

Dowiedz się, jakie narzędzia pomogą Ci w rozwinięciu strategii sprzedażowej – od tworzenia contentu, aż po moderację – i jakie procesy można zautomatyzować.

WEŹ UDZIAŁ

Awanse na stanowiska dyrektorskie w FFW Communication (Grupa Euvic)

Marta Maksymowicz i Karolina Michalak awansowały w strukturach agencji digitalowej FFW Communication (Grupa Euvic). Awanse są częścią rozwoju i powiększających się struktur firmy w ramach Grupy Euvic.
O autorze
1 min czytania 2021-10-14

W dziale Content & Performance stanowisko Group Account Director, objęła Marta Maksymowicz, a w dziale Social Media – Karolina Michalak, która awansowała również na stanowisko Group Account Director.

– Awanse wewnętrzne i dopasowanie struktury to zmiany mające na celu strategiczną konsolidację, które są efektem inwestycji w FFW i Euvic Media (dawniej ClickAd) przez Grupę Euvic. Od kilku tygodni pracujemy we wspólnym biurze, blisko współpracujemy także w zakresie pozyskiwania nowego biznesu. Wzmocnienie i reorganizacja zespołu klienckiego, pozwoli nam w lepszym stopniu zrozumieć potrzeby naszych klientów, a także efektywniej wykorzystywać synergię płynącą ze współpracy z ramach grupy reklamowej – mówi Krzysztof Małecki, założyciel i Partner zarządzający FFW Communication (Grupa Euvic).

– Docelowo zależy nam na zbudowaniu kompleksowej oferty, wspierającej cyfrową transformację, która dziś jest kluczowym elementem rozwoju każdej z firm – dodaje Małecki.

Marta Maksymowicz jako Group Account Director będzie odpowiadała m.in. za zarządzanie zespołem, nadzór i koordynację realizowanych projektów, opracowanie ofert i propozycji strategicznych dla obecnych i przyszłych klientów. Marta posiada 15 lat doświadczenia w branży marketingowo-reklamowej na stanowiskach managerskich. Pozyskała je m.in. w Agencji Infinity, San Markos i Communications Unlimited.

LinkedIn logo
Dziękujemy 90 000 fanom na LinkedInie. Jesteś tam z nami?
Obserwuj

Do zadań Karoliny Michalak na stanowisku Group Account Director, należy zarządzanie zespołem Social Media, koordynacja projektów i współpraca pomiędzy zespołami wewnątrz firmy oraz bieżącymi projektami. Pierwsze kroki zawodowe związane z mediami i marketingiem, Karolina zdobywała w Media Direction i UM, pracując zarówno dla lokalnych klientów, jak i globalnych gigantów z branży FMCG.

Marta i Karolina będą bezpośrednio współpracowały z Jakubem Mazurkiewiczem, COO w FFW Communication, który nadzoruje prace strategiczne i wykonawcze agencji, a także odpowiada za opracowanie ofert oraz procesy wdrażania innowacji i nowych narzędzi.

Słuchaj podcastu NowyMarketing

NowyMarketing logo
Mamy newsletter, który rozwija marketing w Polsce. A Ty czytasz?
Rozwijaj się