Marzena Cieślewicz objęła stanowisko people & culture director w V&P Group

W ostatnich miesiącach Grupa V&P bardzo dynamicznie się rozwija, dlatego stworzyła nowe stanowisko people & culture director, które objęła Marzena Cieślewicz.
O autorze
1 min czytania 2021-08-26

Jej rolą jest wspieranie rozwoju pracowników – zwłaszcza tych kompetencji, które zarówno indywidualnie, jak i zbiorowo będą niezbędne do realizacji biznesowych celów, zgodnie z wartościami firmowymi VISION & PEOPLE.

V&P to właśnie VISION & PEOPLE, czyli śmiałe i dalekosiężne wizje rozwoju, ambitne cele biznesowe i znakomici ludzie, dzięki którym możliwa jest ich realizacja. Istotne przy tym jest zachowanie kultury organizacyjnej, nie tracąc założeń, które bardzo stawiają na współpracę, komunikację i wartości firmy.

Do zadań Marzeny będzie należało ponadto rozbudowanie spójnego i zrozumiałego systemu HR, który towarzyszy pracownikom  – od rekrutacji, przez wdrożenie, ewaluację, ocenę kompetencji i możliwości rozwojowych aż do osiągania gotowości do nowych ról i wyzwań.

Marzena ma wieloletnie doświadczenie w budowaniu strategii HR, jak również modeli kompetencyjnych, rozwijaniu talentów, wspieraniu liderów w zarządzaniu zespołami, ewaluacji, rozpoznawaniu potencjału oraz kompetencji ekspertów i liderów, a także wskazywaniu kierunków w rekrutacji. Przez ostatnie 10 lat pracowała jako head of consulting w DDI Poland, gdzie doradzała, budowała i wdrażała skorelowane z priorytetami biznesowymi i kulturowymi, różnorodne strategie HR. Była partnerem dla członków zarządów międzynarodowych organizacji oraz ich liderów HR. Wcześniej pracowała jako HR manager w Kompanii Piwowarskiej.

LinkedIn logo
Dziękujemy 90 000 fanom na LinkedInie. Jesteś tam z nami?
Obserwuj