![Analiza Pasibusa i Zahir Kebab, czyli jak skutecznie prowadzić komunikację marki gastro w social media [PORADNIK OD KUCHNI]](https://nowymarketing.pl/wp-content/uploads/2025/01/Zahir-Kebab-x-Pasibus_cover-142x0-c-default.jpg)
13.01.2025
Analiza Pasibusa i Zahir Kebab, czyli jak skutecznie prowadzić komunikację marki gastro w social media [PORADNIK OD KUCHNI]
13.01.2025
Analiza Pasibusa i Zahir Kebab, czyli jak skutecznie prowadzić komunikację marki gastro w social media [PORADNIK OD KUCHNI]
21.01.2022
Największym wyzwaniem było zbudowanie świadomości konsumenckiej po ponownym otwarciu gastronomii. Pasibus podsumowuje 2021 rok
12.01.2022
Peja promuje wegańskiego burgera w kampanii Pyszne.pl
15.02.2021
Marki na TikToku: Pasibus
05.11.2020
#HOTGASTROCHALLENGE – Pasibus zamawia jedzenie u konkurencji w ramach nowej akcji
09.09.2020
Mistrzowie burgerów rozpoczynają współpracę z cyfrowymi ciastkami
dzisiaj
Ponad 53% Polaków ogląda telewizję każdego dnia, ale coraz trudniej jest jej docierać do odbiorców
wczoraj
„Piję sobie caffe latte i czuję się bosko”: Izabela Trojanowska twarzą kampanii marki Kubota
wczoraj
Sales&More wygrywa przetarg na obsługę mediową firmy Astara: importera marek Nissan, Mitsubishi i Isuzu
wczoraj
Projekt butelki MILA Muszyna z nagrodą Red Dot Award: Product Design 2025
wczoraj
Tworzysz wideo? Przejmij scenę ŚRODA Summer 2025 [PATRONAT]