Ktoś zdradził Ci zakończenie ulubionego serialu? A może chcesz jeszcze raz obejrzeć film, jak za pierwszym razem? Dzięki hipnozie Samsunga to możliwe!
Uwaga! Spoiler alert – na pewno należysz do osób, które nie lubią spoilerów. Kolega, który był na wyczekiwanym filmie, zdradził Ci kto umrze? Siostra zdradziła Ci zakończenie serialu?Nie martw się – Samsung Electronics Nordic ma na to sposób!
Samsung Electronics Nordic stworzył Unspoil Me, technologię, która ma spowodować wymazanie z pamięci niepożądanych wspomnień na temat filmu lub serialu. Receptą na spoilery w XXI wieku ma być hipnoza.
Dzięki Unspoil Me widz za pośrednictwem urządzeń cyfrowych może częściowo lub w całości wymazać z pamięci wątki seriali lub filmów. Nad metodą pracowali znani hipnotyzerzy – Fredrik Praesto i Ulf Sandström. Poddając się 20 minutowej hipnozie, musisz wykonywać polecenia, które zobaczysz na ekranie. Jednak twórcy usługi zastrzegają, że nie na wszystkich działa ta metoda.
Unspoil Me jest dostępny w języku szwedzkim, duńskim i angielskim. Należy pamiętać, że użytkownik musi przejść przez nią w spokojnym miejscu, bez żadnych zakłóceń 🙂
To jak, dasz się namówić, skoro myśliwy uratuje Czerwonego Kapturka ? → tutaj możecie poddać się hipnozie!
Na LinkedInie obserwuje nas ponad 100 tys. osób.Jesteś tam z nami?
Samsung już nie raz sprawił nam analogowe doświadczenie, by zbliżyć się do swoich użytkowników. Kampania „all eyes on S4”, w której można było wygrać własnego Samsunga S4, polegała na tym, aby przez 60 minut wpatrywać się w specjalny billboard. Niby nic, a jednak, ponieważ pomysłodawcy akcji przygotowali specjalne „rozpraszacze”, zobaczcie!
Słuchaj podcastu NowyMarketing
Podaj adres e-mail, aby kontynuować czytanie
Zapisz się do naszego newslettera. Obiecujemy nie spamować! :)
Mamy newsletter, który rozwija marketing w Polsce.A Ty czytasz?
Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.
Funkcjonalne
Zawsze aktywne
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Statystyka
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych.Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Marketing
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.