TikTok Ad Awards 2025

TikTok Ad Awards 2025

TikTok Ad Awards 2025

Ostatni dzwonek na zgłoszenia do konkursu TikTok Ad Awards CE 2025! Termin upływa 24 września br.

Zgłoś kampanię

Darek Kuźniak kontynuuje współpracę z marką Crock-Pot

DLF Sp. z o.o. – dystrybutor robotów i urządzeń AGD najlepszych światowych marek – z przyjemnością informuje, że znany Szef Kuchni – Dariusz Kuźniak – kontynuuje owocną współpracę z marką jako jej Ambasador.
O autorze
1 min czytania 2016-10-13

Współpraca skupia się na popularyzacji idei slow-cookingu oraz marki pioniera tej techniki gotowania – Crock-Pot. Już niebawem zaprezentowane zostaną autorskie przepisy Darka Kuźniaka przygotowane specjalnie dla marki Crock-Pot.

Ambasador marki Crock-Pot w Polsce określany jest jako Szalony Artysta Kulinarny. Jest finalistą pierwszej edycji programu Top Chef, występował jako sous-chef w dwóch edycjach programu Hell’s Kitchen, jest laureatem prestiżowych konkursów, oraz Doradcą i Kreatorem menu. Od 2015 roku prowadzi swój autorski program Crazy Chef Cooking. Doświadczenie zdobywał w uznanych restauracjach we Francji, Wielkiej Brytanii oraz Polsce. W pracy odzwierciedla swoją osobowość – odrzuca stereotypy i wytycza własną kulinarną ścieżkę za sprawą niekonwencjonalnych połączeń składników i narzędzi, która prowadzi do krainy niepowtarzalnych kompozycji smakowych.

Jego wieloletnie doświadczenie oraz znajomość wielu technik, pozwalają mu z powodzeniem łączyć w sobie poszczególne elementy w jedną niepowtarzalną całość, która zamyka się w unikalnej formie. Kolejną misją Darka Kuźniaka będzie przybliżenie Polakom tajników slow-cookingu. Nowy Ambasador marki Crock-Pot w Polsce zaprezentuje m.in. autorskie przepisy na potrawy, które będzie można przygotować w urządzeniach pioniera slow-cookingu. 

Gotowanie w stylu wolnym

Popularyzacja sztuki wolnego gotowania przyczyniła się do edukacji i większej świadomości w tej dziedzinie na całym świecie. Ludzie poszukują nowych metod, technik i rozwiązań, które wyniosą smak na nowy nieznany poziom. Zapewnić mogą to m.in. wolnowary, które opierają swoje działanie na długotrwałej obróbce potraw w stosunkowo niskiej temperaturze, która nie przekracza 100°C. Powstałe w ten sposób dania są bogatsze w smak oraz wartości odżywcze. 

LinkedIn logo
Na LinkedInie obserwuje nas ponad 100 tys. osób. Jesteś tam z nami?
Obserwuj

Przygotowanie potrawy w wolnowarach marki Crock-Pot jest niezwykle proste – wystarczy wszystkie składniki włożyć do misy urządzenia, nastawić program i… można zająć się obowiązkami, czy pójść do pracy. Przygotowanie potraw w wolnowarze nie wymaga naszej obecności – niska temperatura obróbki oraz konstrukcja urządzenia niwelują ryzyko wykipienia potrawy, czy jej przypalenia. Długotrwałość procesu pozwala z kolei na stopniowe uwalnianie smaków i aromatów oraz wyeliminowanie z potrawy niepożądanych substancji i mikroorganizmów. 

Słuchaj podcastu NowyMarketing