Iga Wachowicz objęła nowo utworzone stanowisko new business & communication director w Value Media

Od stycznia br. Iga Wachowicz, dotychczas communication director w Value Media, obejmie nowo utworzone stanowisko. Jako new business & communication director będzie łączyła dotychczasowe obowiązki dyrektora ds. komunikacji w dziale client service z nową rolą.
O autorze
0 min czytania 2019-01-07

Iga Wachowicz pokieruje zespołem, zajmującym się pozyskiwaniem nowych klientów, w którym będzie odpowiedzialna za koordynację zapytań ofertowych, zarządzanie projektami przetargowymi oraz komunikację z potencjalnymi klientami i audytorami.

Iga Wachowicz związana jest z branżą mediową od 12 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywała w domu mediowym Starcom, pracując jako media manager dla takich klientów jak T-Mobile, USP Zdrowie i Kompania Piwowarska. Następnie, w ZenithOptimedia odpowiadała za planowanie i zakup kampanii on-/offline m.in. dla grupy PGE S.A., Towarzystwa Ubezpieczeniowego Aviva oraz 3M.

Z Value Media związana jest od 2017. Na stanowisku communication director w zespole client service pracowała m.in dla Suzuki oraz marki Hochland. W sierpniu 2018 r., Iga Wachowicz była odpowiedzialna za jedną z największych kampanii launchujących w Polsce – wprowadzenie na polski rynek modowego sklepu internetowego About You.

LinkedIn logo
Dziękujemy 90 000 fanom na LinkedInie. Jesteś tam z nami?
Obserwuj