Robert Makłowicz i Karol Okrasa wspólnie w Kuchni Lidla

Pressroom NowyMarketing
Tekst, który zaraz przeczytasz jest informacją prasową.
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za jego treść
Robert Makłowicz i Karol Okrasa wspólnie w Kuchni Lidla

Mistrzowskie śniadanie w stylu Karola Okrasy czy Roberta Makłowicza? Swoje pomysły na posiłek z wykorzystaniem jajek zaprezentowały jedne z najbardziej lubianych i utalentowanych gwiazd kulinarnych. Relacja ze wspólnego śniadania już jest na kanale Kuchnia Lidla.

Jajka w chmurkach, czyli puszyste białka z lejącym się żółtkiem i dodatkiem łososia gravlax, czy składany omlet w stylu francuskim z pieczarkami i aromatycznym serem gruyère? Tym razem Karol Okrasa w Kuchni Lidla ugościł popularyzatora kuchni, dziennikarza kulinarnego i smakosza – Roberta Makłowicza! Obaj skupili się na przygotowaniu najlepszego śniadania z wykorzystaniem jajek, czego efekty można zobaczyć już na kanale Kuchni Lidla. Poza dwoma pysznymi przepisami, Robert Makłowicz zdradził nam również przepis na swoje ukochane „jajka w szklance.” Panowie podzielili się również kilkoma wskazówkami.

Halo, bileciki do kontroli!

Pełną treść dostaniesz bez grosza,
ale musisz być w naszym newsletterze.

Raz, raz, wpisywać e-mail. Tylko prawdziwy, bo sprawdzę!

partner technologiczny: GetResponse

– Drodzy Państwo, jeśli chcecie ocenić konsystencję łososia i gravlaxa, to po pierwsze ważnie jest, jakiej konsystencji jest to mięso – ono nie może być niezwykle wilgotne, nie może być mokre, nie może być maziowate, ono musi być zwarte, ono musi być błyszczące. I mimo, że ryba leżała w marynacie płynnej dość długi czas, to ono powinno być suche – radzi Robert Makłowicz.

Przepisy możemy znaleźć na stronie KuchniaLidla.pl.

Polecane

Dzięki, link został przesłany

Zamknij

Serdeńko!
Lubisz już nasz fanpage?

Wystarczy kliknąć:

zobacz nasz fanpage >> Zamknij

Niech zapisze się
do newslettera!

Zostaw e-mail
i powolutku strzałeczka na guziczek!

Zamknij