endorfina events zrealizowała Wine & Food Noble Night oraz Wine & Food Open Day 2012

Wine & Food Noble Night oraz Wine & Food Open Day 2012 to największe wydarzenie kulinarno-towarzyskie w Polsce, za którego produkcję odpowiedzialna była agencja endorfina events we współpracy z Noble Bank oraz Noble Concierge.
O autorze
1 min czytania 2012-10-09

Event odbył się na terenie Wyścigów Konnych Służewiec w Warszawie. Realizacja została podzielona na dwie części: Wine & Food Noble Night, czyli zamkniętą, wieczorną galę dla gości zaproszonych przez Noble Bank i Noble Concierge oraz imprezę otwartą dla szerszej publiczności: Wine & Food Open Day.

Na wyjątkowy efekt artystyczny jubileuszowej, piątej edycji Wine & Food Noble Night wpłynęła swingująca muzyka grana na żywo, koncert Marcina Spennera, pokaz mody (po raz pierwszy na W&FNN) marki Krystof by Krzysztof Stróżyna, magiczne etiudy teatralne wykonywane przez mimów oraz niezawodny duet prowadzących: Dorota Wellman i Marcin Prokop.

Jak co roku, i tym razem, o względy bardzo wymagającej publiczności, konkurowało ze sobą 12 restauracji. Absolutnym liderem okazała się być restauracja Mercato z hotelu Hilton w Gdańsku, która zdobyła pierwsze miejsca w kategoriach przystawka i danie główne oraz – wyróżnienie specjalne jury profesjonalnego. Najlepszy deser przygotowała zaś restauracja Flaming.

Tegorocznym wydarzeniem udowodniliśmy wspólnie z zespołem endorfina events, że można coraz wyżej wieszać poprzeczkę i wyznaczać sobie coraz bardziej ambitne cele. Udało się! Otrzymaliśmy mnóstwo gratulacji i zapewnień, że była to najlepsza z dotychczasowych edycji Wine & Food Noble Night – powiedziała Edyta Brykała – Dyrektor Zarządzająca Noble Concierge.

LinkedIn logo
Na LinkedInie obserwuje nas ponad 100 tys. osób. Jesteś tam z nami?
Obserwuj

Event dzienny – Wine & Food Open Day zdominowało wino, które jak co roku zostało zaprezentowane przez producentów z całego świata, którzy przyjechali do Warszawy na zaproszenie partnera eventu – firmy Centrum Wina. Goście przez cały dzień mogli wziąć udział w warsztatach kulinarnych, pokazach mistrzów kuchni oraz degustacjach.

Przygotowania do obu wydarzeń trwały łącznie dziewięć miesięcy! Dziewięć miesięcy wspólnej pracy, przygotowań, spotkań, dyskusji i rozmów. Nie zawsze było łatwo ale to wszystko po to, by zrealizować najlepszy event kulinarny w Polsce. – powiedziała Anna Beszczyńska – Project Manager w Noble Concierge.  

Słuchaj podcastu NowyMarketing

NowyMarketing logo
Mamy newsletter, który rozwija marketing w Polsce. A Ty czytasz?
Rozwijaj się