Kampania Na pomoc Gastro i #Gastropomaga – czyli o sytuacji branży gastronomicznej w czasach pandemii 22.04.2020 gastronomia pomoc restauracje Kampania Poleć FB TW IN 4 4 minuty czytania
Pressroom Smultron i subko&co we wspólnej akcji dla gastronomii 20.04.2020 Pressroom gastronomia pomoc Kampania Poleć FB TW IN 2 2 minuty czytania
Wywiad Małgorzata Wierzbicka (Maczfit): Branża spożywcza to jedna z niewielu branż, która poradzi sobie nawet w najtrudniejszych czasach 20.04.2020 marketing Wywiad komunikacja gastronomia Poleć FB TW IN 5 5 minut czytania
Komunikacja Komunikacja restauracji w czasie pandemii [e-book] 14.04.2020 marketing komunikacja promocja reklama Poleć FB TW IN 2 2 minuty czytania
Kampania #bezpiecznedowozy: Liderzy gastronomii wspólnie promują bezpieczne dowozy 14.04.2020 gastronomia bezpieczeństwo Kampania Inicjatywa Poleć FB TW IN 2 2 minuty czytania
Branża marketingowa Jak założyłam swoją agencję: Angelika Borysiak (brand2eat) 20.02.2020 marketing gastronomia HORECA branża marketingowa Poleć FB TW IN 3 3 minuty czytania
Branża marketingowa Marketing w branży gastronomicznej na przełomie 2019/2020 18.12.2019 marketing gastronomia HORECA branża marketingowa Poleć FB TW IN 9 9 minut czytania
Branża marketingowa Marketing w branży gastronomicznej na przełomie 2018/2019 11.01.2019 gastronomia Trendy branża marketingowa Podsumowanie roku Poleć FB TW IN 7 7 minut czytania
Komunikacja Zatrucia klientów Green Caffè Nero: modelowa komunikacja kryzysowa [opinie] 06.06.2018 marka komunikacja gastronomia wizerunek Poleć FB TW IN 5 5 minut czytania
Pressroom Przez żołądek do serca – czyli wszystko, co musisz wiedzieć o branży gastronomicznej 05.02.2018 Pressroom gastronomia biznes Spotkania Poleć FB TW IN 2 2 minuty czytania
Marketing Nie marudź, tylko wejdź do głowy klienta – czego nauczyłem się w kwestii marketingu i relacji z klientem prowadząc mały lokal gastronomiczny? 05.07.2017 marketing komunikacja gastronomia biznes Poleć FB TW IN 5 5 minut czytania
Pressroom Biedronka testuje punkty gastronomiczne 23.01.2017 Pressroom Biedronka gastronomia Dyskonty Poleć FB TW IN 2 2 minuty czytania
Pressroom Wóz Drzymały XXI wieku, czyli jak Bobby Burger walczy z absurdalnymi zakazami 03.06.2016 Pressroom gastronomia akcja Bobby Burger Poleć FB TW IN 2 2 minuty czytania
Wywiad Kamil Prandecki (BITEME!concept): Uruchomienie BITEME!concept umożliwiło mi rozwijanie pasji do gotowania i zamiłowania do kulinarnej kultury 01.05.2016 Wywiad gastronomia agencja jedzenie Poleć FB TW IN 5 5 minut czytania
Pressroom Co jemy przez internet – zmiany w upodobaniach Polaków 18.04.2013 Pressroom gastronomia sprzedaż internetowa Trendy Poleć FB TW IN 2 2 minuty czytania
Mobile marketing Firma na mapie, czyli Foursquare dla biznesu 01.08.2012 e-PR Social media Facebook Mobile marketing Poleć FB TW IN 5 5 minut czytania