 
                    24.06.2025
Inspekcja Handlowa: Nieprawidłowości w 75% lokali gastronomicznych. Wyniki kontroli barów, knajp i restauracji
 
                    24.06.2025
Inspekcja Handlowa: Nieprawidłowości w 75% lokali gastronomicznych. Wyniki kontroli barów, knajp i restauracji
![Analiza Pasibusa i Zahir Kebab, czyli jak skutecznie prowadzić komunikację marki gastro w social media [PORADNIK OD KUCHNI]](https://nowymarketing.pl/wp-content/uploads/2025/01/Zahir-Kebab-x-Pasibus_cover-142x0-c-default.jpg) 
                    13.01.2025
Analiza Pasibusa i Zahir Kebab, czyli jak skutecznie prowadzić komunikację marki gastro w social media [PORADNIK OD KUCHNI]
![#NMInsights Pyszne.pl: Jemy po godz. 18, szukamy autentycznych smaków i lubimy celebrować [RAPORT]](https://nowymarketing.pl/wp-content/uploads/2024/12/Cover-photo-2024-12-11T150559.913-142x0-c-default.png) 
                    11.12.2024
#NMInsights Pyszne.pl: Jemy po godz. 18, szukamy autentycznych smaków i lubimy celebrować [RAPORT]
![#NMInsights Made For Restaurant: 10 totalnie zaskakujących zjawisk w polskich restauracjach AD 2024 [RAPORT]](https://nowymarketing.pl/wp-content/uploads/2024/11/Cover-photo-2024-11-26T084700.577-142x0-c-default.png) 
                    26.11.2024
#NMInsights Made For Restaurant: 10 totalnie zaskakujących zjawisk w polskich restauracjach AD 2024 [RAPORT]
 
                    21.11.2024
#GalaxyAISpot: Samsung łączy AI i kulinaria. 8 lokali przygotowało Galaxy Menu inspirowane modelem smartfona
 
                    18.09.2024
Restauracja z Kłodzka wykorzystuje formułę viralu Elements Hotel & SPA, żeby pokazać straty po powodzi
![Bartosz Paluszkiewicz: Sto lat temu jedzenie było czynnością bardzo intymną, zupełnie jak pocałunek [WYWIAD]](https://nowymarketing.pl/wp-content/uploads/2024/08/Bartosz-Paluszkiewicz_cover-photo-142x0-c-default.png) 
                    23.08.2024
Bartosz Paluszkiewicz: Sto lat temu jedzenie było czynnością bardzo intymną, zupełnie jak pocałunek [WYWIAD]
 
                    19.01.2024
Firma z branży medtech wydała książkę kucharską, która pozwoli kardiochirurgom zwiększyć zręczność
 
                    02.01.2024
„Zależy nam przede wszystkim na utrzymaniu spójności komunikacyjnej”. House of Asia podsumowuje 2023 rok
 
                    14.11.2023
Cykl spotkań Food Working. Czas na: „Nowe technologie i sztuczna inteligencja w branży spożywczej i HoReCa”
wczoraj
Fundacja LPP współorganizatorem pierwszego Gdańskiego Miesiąca Zdrowia Psychicznego
2 dni temu
Człowiek w centrum cyfrowej transformacji. Kluczowe wnioski z Masters & Robots 2025
2 dni temu
Monster Munch wprowadza na Halloween limitowane opakowania z nazwą Duszki
2 dni temu
Znamy listę nominowanych IAB MIXX Awards 2025
2 dni temu
Polska pozostaje największym eksporterem zniczy w Europie. Na świecie wyprzedzają nas tylko Chiny, ale konkurencja z Azji rośnie